Geen categorie

Na een roerige periode hoort journalist Marlies Jansen iets over TRE, een zelfhulp- methode om stress letterlijk van je af te schudden. Zou het echt zo simpel zijn?

Tijdens een ‘rondje met het hondje’ vraagt kennis Yvonne belangstellend hoe het gaat. Ik heb een roerige, emotionele tijd achter de rug. In mijn hoofd hangen flarden mist en ik ben snel het overzicht kwijt. Ik kan niets hebben, snif ik, en me concentreren op mijn werk is ook lastig. Yvonne vertelt over een manier die haar helpt om stress en spanning te lozen, zelfs als die wordt veroorzaakt door oud verdriet. Iets met oefeningen waardoor je gaat trillen .

TRE is een natuurlijke lichaamsmethodiek die heel goed helpt bij stress & spanning & burnout

Lees meer in onderstaand artikel Libelle no. 6 2020 Tekst MARLIES JANSEN Illustraties JOSSELIN BIJL

Wil jij ook graag meer rust in je lijf? Maak gerust een afspraak voor een gratis intake.

Lees meer over TRE online begeleiding via skype bij MindBodyFllow

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment