Loopbaanflow geeft inzicht in leven en loopbaan

Het is nooit te laat om te worden wie jij bent

Loopbaanflow werkt vanuit de overtuiging dat mensen en organisaties het meest succesvol zijn wanneer zij hun talenten kunnen inzetten en ontplooien. De aanpak is gericht op het verkrijgen van inzicht in leven en loopbaan, door verbindingen te leggen naar de persoonlijke levensloop. Door inzicht in zowel de uiterlijke – als de innerlijke wereld, kan van daaruit bewust en onbewust keuzes worden gemaakt in leven en loopbaan.

Innerlijke en uiterlijke oriëntatie

Door het eigen levensverhaal als vertrekpunt te nemen kijk je van binnenuit. Wie ben ik ?
Innerlijke oriëntatie zorgt voor het opnieuw ontdekken van je oorspronkelijkheid, zoals daar zijn je talenten, wensen en drijfveren. Wat kan ik en wat wil ik ? 
Dit in tegenstelling tot de uiterlijke oriëntatie, die in ons leven min of meer automatisch via interactie met de buitenwereld gaat en die van buiten naar binnen loopt. Wat kom ik tegen in ‘mijn’ wereld, welke kansen zie ik en wat doe ik er vervolgens mee ?

Investeer in jezelf, jij bent het meer dan waard !

Met een beetje hulp ga je actief op zoek naar wie jij van oorsprong bent en waar je voldoening uit krijgt. Oude verhalen krijgen een nieuwe betekenis, waardoor je op dit moment in je leven weer in staat bent om bewuste keuzes te maken.
Of het nu gaat om een burn-out situatie of het willen onderzoeken van je persoonlijke mogelijkheden, aandacht geven aan je levensloop brengt zelfvertrouwen en zorgt voor nieuwe inspiratie in een tijd van crisis.

Hoe ziet een loopbaantraject er ongeveer uit.

  • Intakegesprek
  • Biografiegesprek 1
  • Biografiegesprek 2
  • Coaching
  • Arbeidsmarkt-oriëntatie
  • Strategisch plan
  • Actieplan

In de biografie gesprekken wordt zichtbaar wat je persoonlijke thema’s, kwaliteiten en valkuilen zijn. Vervolgens wordt de verbinding gelegd naar de huidige vraagstelling en de loopbaansituatie. In welke levensfase bevind je je nu. Wat is Nu belangrijk geworden. Welke kwaliteiten wil je in de toekomst nog gaan ontwikkelen? Wat is er nodig om dit nieuwe perspectief te realiseren?

Het vragen van hulp is niet een teken van zwakte, maar respect voor jezelf

Mindbodyflow maakt elk loopbaan-traject op maat. Dit hangt af van de loopbaanvraag en de werksituatie op het moment van intake. Elk traject wordt ondersteund door de nodige thuisopdrachten, die als basis zullen dienen voor elk volgend gesprek. Commitment is onontbeerlijk voor het welslagen van elk traject !

Wanneer in het intake gesprek blijkt dat spanning en/of lichamelijke klachten een belemmering zijn ten behoeve van voor het welslagen van het loopbaan-traject, dan wordt lichaamswerk in de vorm van spanning reducerende oefeningen  Bodyflow (TRE) en/of een ontspannende Shiatsu massage, geadviseerd.
Wanneer in de biografie gesprekken blijkt dat saboterende overtuigingen en gedrag het welslagen van een loopbaantraject in de weg lijkt te staan, dan zal Mindflow (PMA) worden ingezet om “stoorzenders’ zogenaamde ‘Bad Clusters‘ op te lossen.

Informatie voor bedrijven

Geluk is een besluit! Maak nu dè keuze voor jouw eigen toekomst.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
19 × 4 =