Anderen over MindBodyFlow

Op weg naar meer Flow

*De reden dat ik bij Marion kwam, was dat haar verhaal, ervaring met burnout en gezondheidszorg, mij erg aansprak. Ik had last van burnout klachten en liep telkens tegen grenzen aan. Ik had wel al rust genomen en was begonnen met een online PMA training, maar daar kwam ik niet verder mee. Nu na een begeleidingstraject van minder dan 3 maanden vertrouw ik veel meer op mijn gevoel en ben het redeneren meer gaan loslaten. Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen en kijk heel anders tegen gedrag van anderen aan. Ik voel me opgelucht nu en heb veel meer Energie. Op mijn werk maak ik andere keuzes en heb meer begrip voor allerlei situaties. Ik voel me goed en zie de toekomst positief in. Over de fijne en zorgvuldige begeleiding van Marion ben ik uiterst tevreden. Het was de investering meer dan waard. Wat zij doet gaat verder dan andere hulpverlening, namelijk ‘Begeleiding naar totale Balans’. MARJA 

* Onverwacht in aanraking gekomen met Marion Hummel. Waar ik al jaren wegloop, mede door mijn ongeduld, voor reguliere Yoga om te ont-stressen, kan ik wel in eigen tempo de zorgvuldig opgebouwde oefeningen die Marion mij heeft aangeleerd, doen. Het ontspannen van mijn lichaam gaat mij nu heel makkelijk af. Dit is voor mij een formule die klopt en een toepasbare waarheid geworden naar balans”.  

* Door mijn gesprekken met jou ben ik dichter bij mezelf gekomen. Ik weet nu wat ik wil en dat ik alles kan bereiken wat ik wil. Je bent een ontzettend lieve vrouw en een goede coach. Jij hebt mijn eigen antwoorden uit mij weten te halen. Het was raar om afscheid te nemen, spannend maar ook weer fijn. Nu doe ik het echt alleen en ben ik zelf het vrouwtje die mee kijkt over mijn eigen schouder.

Er zijn mensen die zich afvragen of door het inslaan van dit coaching-traject ik niet ben gaan zoeken naar dingen/mijn gevoel, waar op voorhand niets mis mee was. Reacties als “Je bent toch gelukkig” en “waarvoor zoek je een coach op?” kreeg ik naar mijn hoofd geslingerd. Is het de bedoeling dat je ongelukkig moet zijn om een coach op te zoeken? 

*Ik denk dat er ergens in mij een ‘virusje’ sluimerde die wist dat ik mijzelf nu eens moest aanpakken, naar mijzelf moest gaan luisteren en rust moest gaan zoeken. Ineens kwam Marion op mijn pad en daar ben ik met veel plezier naar toe gegaan. Een hartelijke vrouw, met een open gezicht. Ze heeft mij gedurende meerdere sessies laten inzien dat onzekerheid niet erg is, dat ik onverwerkte dingen met mij meedraag en dat denken voor anderen mijn hoofdpijnen verergerden. Ik hoopte na 1 a 2 keer wel weer klaar te zijn…maar nee hoor dit is een stap die iets langer ging duren maar waar ik me Nu heel goed en gelukkig bij voel.

* Doordat ik nooit voldoende naar mijn eigen gevoel luisterde, heb ik verschillende signalen genegeerd. Nu zijn mijn hoofdpijnen zo goed als weg, ik val zomaar kilo’s af en ik zie zaken helderder. Ik heb weer meer energie en zorgen voor mijzelf is nu iets wat bovenaan mijn lijstje staat.

*”Grote-Mensen-Keuzes” maken blijft iets waar ik voor weg wilde lopen maar door dit te onderkennen denk ik ook al weer een stapje voor te zijn. Mijn werk, privé en mijzelf liggen nu allemaal een beetje overhoop doordat ik Nu luister naar MIJZELF. Genieten dat is wat ik wil, door rust te creëren en op mijn eigen gevoel af te gaan. Dit is mijn doel. Af en toe een stapje terug om weer een grote sprong vooruit te maken heb ik hier graag voor over. Eng is het niet maar nieuw wel, dus een spannende uitdaging. Super bedank Marion !

*De TRE lessen van Marion heb ik heel veel aan gehad. Door een heftige emotionele ervaring, kon ik absoluut niet meer in slaap komen en lag uren wakker. Tijdens de Workshop verteld Marion vooraf een zeer begrijpelijk verhaal over TRE. Daarna legt ze de oefeningen duidelijk en met geduld uit en doet ze voor. Ook vragen worden uitstekend beantwoord. Ik pas vooral de laatste oefening regelmatig toe en ben dan moe en val in slaap. Marion ik wil je bedanken voor deze TRE lessen

*Ik heb de Shiatsu behandeling van Marion als positief ervaren. Dat heeft te maken met haar aanpak en deskundig voorkomen en aanpak bij de behandeling. Ze nam de tijd om haar aanpak toe te lichten en uitleg te geven over wat shiatsu is en wat shiatsu kan doen. Daardoor heeft ze mij bewust gemaakt van mijn “spanningsgebieden”. Marion weet een vertrouwde sfeer te creëren. Ik heb haar ervaren als een integere en kundige behandelaar en ik zou mensen die (gezondheids) klachten hebben zeker adviseren om met Marion contact te leggen voor een Shiatsu behandeling.” (Anneke  2018 Nijverdal)